Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve CHP Kurmayları dün Karaelmas ve Ontemmuz mahallesinde coşkulu mitingler gerçekleştirdiler.

Tahsin Erdem Beraberinde, CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak Milletvekili, KİT Komisyonu Grup Sözcüsü Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun yanı sıra partililer bulunuyordu.

CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem; Karaelmas ve Ontemmuz mahallelerinde gerçekleştirilen halk toplantılarında, Zonguldak’ta gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Miting havasında geçen açık hava toplantısı soğuk havaya rağmen, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan CHP ekibi halkın bu ilgisini karşılıksız bırakmadı.

'TOGG GELİN ARABASI OLACAK'

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem Karaelmas Mahallesi’nde halka hitaben yaptığı konuşmada yerli ve milli olarak kamuoyuna lanse edilen TOGG marka makam aracını halka tahsis edeceğini belirterek, “Milletin arabası milletin hizmetinde olacak" dedi.

Yaklaşık 200 kişinin davullarla karşıladığı Karaelmas Mahallesi'nde vatandaşlara hitaben konuşan Tahsin Erdem tasarrufa ilk önce kendisinden başlayacağını belirterek; "Milletin arabası bundan sonra millete hizmet verecek. Gerekmedikçe makam aracı kullanmayacağım. Geçtiğimiz günlerde bir gazeteci arkadaşımız makam TOGG ile ilgili bir soru sorduğunda kendisine; ‘Bizim TOGG ile işimiz yok, bizim işimiz açlarla. Bizim işimiz açlık sınırı altındaki insanlarla olacak’ şeklinde cevap verdim. Göreve geldiğimde Zonguldak Beldşye Başkanlığına ait TOGG marka makam aracını yeni evlenen çiftlerimize istemeleri halinde şoförü ile tahsis edeceğiz. Halkın parası halka geri dönecek. Harcanan her kuruşun hesabını vereceğiz. Zonguldak Belediyesinde yapılan ihaleler sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanacak. Belediye kazanacak Zonguldak kazanacak” şeklinde konuştu.

Tahsin Erdem, yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı mahallelilere teşekkür etti.

Erdem bu akşam Dilaver Mahallesi sakinleri ile buluşacak.

Tahsin Erdem Karaelmas (1)

Tahsin Erdem Karaelmas (2)

Tahsin Erdem Karaelmas (14)

Tahsin Erdem Karaelmas (15)

Muammer Avcı: Zonguldak -  Filyos arası 16 dakikaya inecek Muammer Avcı: Zonguldak - Filyos arası 16 dakikaya inecek

Tahsin Erdem Karaelmas (13)

Tahsin Erdem Karaelmas (11)

Tahsin Erdem Karaelmas (12)

Tahsin Erdem Karaelmas (9)

Tahsin Erdem Karaelmas (10)

Tahsin Erdem Karaelmas (7)

Tahsin Erdem Karaelmas (8)

Tahsin Erdem Karaelmas (4)

Tahsin Erdem Karaelmas (5)

Tahsin Erdem Karaelmas (6)

Tahsin Erdem Karaelmas (3)

Kaynak: Haber Merkezi