Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in adaylığı döneminde gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında TOGG ile ilgili verdiği cevap sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Zonguldaklı Gazeteci Öznur Güneş’in, “Makam aracı kullanmayacağım deyince aklıma geldi. Belediye envanterinde bulunan bir TOGG araç var. Yerli, milli araç olarak lanse edildi. Bunu kullanacak mısınız? Mesela ‘Ankara’ya giderken makam aracı kullanacağım.’ dediniz. TOGG’a binecek misiniz mesela?” sorusu üzerine Tahsin Erdem’in verdiği cevap günlerce konuşulmuştu.

Tahsin Erdem bu sorunun üzerine, “Benim en büyük projem israfı önlemektir. Bunun içine TOGG’da girebilir. TOGG olmayan da girebilir. Ama benim önceliğim tok olmayanlar. Onun için bende ilk önce tok olmayan, aç olan insanlarımızla, açlık sınırında yaşayan insanlarımızla birlikte olacağım.” cevabını vermişti.

Günler öncesinde gerçekleşen basın toplantısı görüntüleri bugün sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı. Videoya ise yüzlerce yorum geldi.

Bazı yorumlar şu şekilde:

“İsraf diyip TOGG’a binmemek”

“Helal olsun”

“Biraz iyimser yaklaşarak TOGG’u da Mercedes vs gibi lüks segmentte gördüğünü. Makam aracını Sahin yapacağını düşünmek istiyorum.”

Murat Kotra TFF’ye yüklendi: “Yazıklar olsun” Murat Kotra TFF’ye yüklendi: “Yazıklar olsun”

“Olmaz ya a8L kullanmalı bünye bunu duymaya alıştı.”

“At yalanı, 2 gün sonra görürüz...”

“Şehri 5 senede Ak Parti belediyesi çağ atlattı. Ucube köprüyü yıktı trafiği düzeltti Kilimli'ye farklı yol açtı meydanlar yaptı. Siz şehrin anasını bellediniz sokaklarda lağım akıyordu Ak Parti öncesi. Gelmiş şov yapıyor. Yerli oto yerine Mercedes binip tasarruf yapacak avel”

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA