Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı, ünlü oyuncu Nihat Altınkaya olarak açıklandı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, ikinci yarışmacının kim olduğunu da duyurdu. Önceki yarışmada çarpıcı sözlerle gündeme gelen ve şampiyonu eleştiren Nagihan Karadere, yine yarışmada yer alacak.

Survivor yarışması, 2024 yılında All Star versiyonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını paylaşarak, "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı olarak Nihat Altınkaya'yı tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Kendisi 2012'de Survivor'ı kazanmış bir şampiyon. All Star'da da başarılı olmasını diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"BİR DAHA ASLA GİTMEM"

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı da açıklandı. Önceki Survivor sezonunda şampiyon olan ve Nisa'ya yönelik eleştirileriyle dikkat çeken Nagihan Karadere, bir kez daha yarışmada yer alacak. Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin katılımını duyururken, "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te yer alacak. Hadi bakalım Nagihan, SMS yok, meydan senin, görelim bakalım" şeklinde konuştu.

Ekran-görüntüsü-2023-09-07-111606

Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı! Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı!

"SAHADA KAZANDIK" DEMİŞTİ

Nagihan Karadere, bir önceki Survivor'dan elenmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Üçüncü kez boşa kürek çekmek beni çok üzdü. Artık parkur zorluğu nedeniyle kimse kolunu, bacağını veya aşil tendonunu tehlikeye atmasın. Sonuçta SMS oylamalarıyla kazanan belirleniyor. Parkuru aştık ama SMS oylamalarında başarılı olamadık. Yani kısacası, sahada kazandığımızı masada kaybettik" demişti. Haber Merkezi

Editör: Virda Şahin