Eylül ayı itibariyle Survivor All Star 2024 heyecanı resmen başladı. Yarışmanın hangi ünlü isimleri bünyesinde barındıracağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, heyecanı artırmak için Nihat Altınkaya ve Nagihan Karedere'nin katılacağını açıklayarak start verdi. Son bomba ise 2017 şampiyonu Ogeday Girişken'in adının duyurulmasıyla patladı.

Survivor All Star 2024'ün yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, yarışmanın kadrosunu bir bir açıklamaya başladı. İlk olarak Nihat Altınkaya'nın katılacağını açıkladı ve bu haberle Survivor severleri heyecanlandırdı. Ardından, "Bir daha gitmem" dediği yarışmayla hafızalara kazınan Nagihan Karedere'nin yarışmacılar arasında olacağını duyurdu.

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu

Sosyal medyada gündeme oturan isimlerin yanı sıra, Acun Ilıcalı son olarak Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken'i açıkladı. Aynı zamanda Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla da tanınan Ogeday, Survivor All Star 2024'te unutulmaz anlara imza atacak.

Survivor All Star 2024'ün diğer yarışmacıları ise hala merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı her gün bir ismi açıklayarak gündemi sıcak tutmaya devam ediyor. Survivor severler için heyecan dolu anlar daha da artacak gibi görünüyor. HABER MERKEZİ

Ekran-görüntüsü-2023-09-08-110611

Editör: Virda Şahin