Süper Amatör Lig Aytunç Topaloğlu sezonunda 4’üncü hafta geçildi. Kozlu, Çaydeğirmeni, Ereğli Beyçayırı, Gelik, Kilimli ve Alaplı’daki maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu.

4’üncü haftada İhsaniyespor, Çaycumaspor, Kilimli Belediyespor ve Alaplı Belediyespor galibiyet sevinci yaşadı. Bu takımlardan İhsaniye, Kilimli ve Alaplı kendi evinde kazanırken, deplasmanda galip gelen tek takım Çaycuma oldu.

Çaydeğirmeni Belediyespor ve Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor (1-1) ile Yenimahallespor-Mavi Şimşekspor (0-0) maçlarında skor dengesi bozulmadı.

Cumartesi-Pazar maçlarında futbolseverler 21 gol izledi. Elvanpazarcıkspor’u 5-0 yenen Kilimli Belediyespor haftanın en farklı galibiyetini aldı. Kilimli, geçen hafta da Perşembe Belediyespor’a 6 gol atmıştı.

Sarı-Siyahlı takımı, 4 gollü galibiyetle Alaplı Belediyespor izledi. Sarı-Mavi takımda gollerin tamamını golcü Caner Kara kaydetti. Bu hafta skorer bir kimlik ortaya koyan Caner, performansıyla haftaya damgasını vurdu. Golcü oyuncunun performans zirvesi yaptığı maçla birlikte Alaplı Belediyespor, bu sezon ilk galibiyet sevinci yaşadı. İhsaniyespor ile Çaycumaspor ise 3’er gollü galibiyetler elde etti.

3’TE 3 YAPAN ÇAYCUMASPOR ZİRVEDE

4’üncü haftayla birlikte puantaj tablosu yeniden şekil aldı. Geçen haftayı BAY geçen, dönüşte galibiyet serisini sürdüren Çaycumaspor, 3’te 3’lük yenilmezlik serisiyle liderlik koltuğunu devraldı. 9 puanla ilk sırada yer alan sarı-lacivertli takımı, 7’şer puanla Kilimli Belediyespor, İhsaniyespor ve Akınspor izliyor.

Tıpkı ilk 4’te olduğu gibi 5, 6, 7 ve 8’inci sırada da nefes nefese yarış var. Bu bölümde Alaplı Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor, Mavi Şimşekspor ve Yenimahallespor 5’er puanla sıralanıyor.

Bu takımların ardından 4’er puanla Gelikspor, Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ve Elvanpazarcıkspor geliyor. Henüz galibiyetle tanışamayan Sefrecikspor ile Perşembe Belediyespor 1’er puanla son iki basamağı oluşturdu.

TOPLU SONUÇLAR

İhsaniyespor-Sefercikspor:3-1

Çaydeğirmeni Belediyespor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor:1-1

Yenimahallespor-Mavi Şimşekspor :0-0

Gelikspor-Çaycumaspor: 2-3

Kilimli Belediyespor-Elvanpazarcıkspor:5-0

Alaplı Belediyespor-Perşembe Belediyespor:4-1

Akınspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Çaycumaspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-İhsaniyespor

Elvanpazarcıkspor-Alaplı Belediyespor

Mavi Şimşekspor-Kilimli Belediyespor

Perşembe Belediyespor-Akınspor

Sefercikspor-Yenimahallespor

Gelikspor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi