Süper Amatör Ligde 16’ncı haftaya girildi. 17-18 Şubat tarihlerinde oynanacak maçlarda Beycuma Cezaevispor-Çaycumaspor, Gelikspor-Akınspor, Devrek Belediyespor-Mavi Şimşekspor, Kdz. Ereğli Çiğdemlispor-Kilimli Belediyespor, İhsaniyespor-Yenimahallespor, Çaycuma Gençlerbirliği-Gökçebeyspor karşı karşıya gelecek.

Zonguldak İl Hakem Kurulu, söz konusu bu maçlara düdük hakemi olarak Emir Kılıçarslan, Eren Gökmen, Bayram Çiv, Deniz Kardaş, Okan Karakök ve Ertuğrul Göktaş atadı.

Lider Kilimli Belediyespor’un Ereğli deplasmanında Kdz. Ereğli Çiğdemlispor’la oynayacağı maçta, düdük Deniz Kardaş’ta olacak. Kardaş’ın yardımcılıklarını, Emre Çiçekci ile Ahmet Kavşur yapacak.

Lig ikincisi Gelikspor’un sahasında Ereğli Akınspor’la oynayacağı maçı ise Eren Gökmen yönetecek. Sağlık problemleri nedeniyle hakemliği uzun süredir askıda olan Gökmen, bu maçla birlikte yeşil sahalara tekrar geri dönecek.

16’ncı haftanın maç programı ve hakem trioları şöyle:

Alaplı Belediyespor’un yıldızını Ankara Demirspor kaptı... Forma giydi, imzayı attı Alaplı Belediyespor’un yıldızını Ankara Demirspor kaptı... Forma giydi, imzayı attı

17 ŞUBAT CUMARTESİ

Saat 15.00 Fener sahası: Beycuma Cezaevispor-Çaycumaspor (Emir Kılıçarslan, Tayfun Kurnaz, Yunus Emre Yüksel)

18 ŞUBAT PAZAR

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Akınspor (Eren Gökmen, İsmail İnam, Soner Harmanbaşı)

Saat 14.00 Devrek İlçe Stadı: Devrek Belediyespor-Mavi Şimşekspor (Bayram Çiv, Mert Çolak, Ferhat Korum)

Saat 14.15 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Kdz. Ereğli Çiğdemlispor-Kilimli Belediyespor (Deniz Kardaş, Emre Çiçekci, Ahmet Kavşur)

Saat 14.30 Kozlu sahası: İhsaniyespor-Yenimahallespor (Okan Karakök, Yasin Öztürk, Necmi Taha Çakar)

Saat 15.00 Çaycuma sentetik: Çaycuma Gençlerbirliği-Gökçebeyspor (Ertuğrul Göktaş, Özcan Kılıçkeser, Mehmet Özekin)

SPOR SERVİSİ

pu

Editör: Hüseyin EKİNCİ