Süper Amatör Lig temsilcisi Devrek Belediyespor’da şok istifa. Kırmızı-Beyazlı takımda sezon başında göreve başlayan Erkan Sadıklar, Çaycumaspor’la 5 Kasım Pazar günü oynanacak 6’ncı hafta maçına sayılı günler kala görevini bıraktı.

Tecrübeli teknik adam, istifasının ardında yatan gerekçeleri sosyal medya hesabından açıkladı. Sadıklar, yönetimi hedef alan açıklamasında, “Bugün itibariyle Devrek Belediyespor’daki görevimi bu basiretsiz, işi bilmeyen ama herkesten çok bile başkan ve yöneticiler yüzünden bırakıyorum. Bu takımın nasıl yanlış yönetildiğini yaşayarak gördük. Burada 5 haftadır her maç ertesi problem üreten fakat dışarıya iyiymiş gibi görünen bir anlayış var. Bu takımın neden bu hale geldiğini burada açıkça gördüm, her hafta bizzat yaşadım. Burası bir gün başka, bir gün başka konuşulan bir yer. Bu şartlarda daha fazla duramazdım. Devrek Belediyespor’daki görevimi bırakıyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Fener sahası, 2024-2025 sezonunda Süper Amatör Lige kapandı! Fener sahası, 2024-2025 sezonunda Süper Amatör Lige kapandı!

Erkan Sadıklar yönetimindeki Devrek Belediyespor, 5 haftalık periyodu 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgiyle geride bıraktı. 10 puana sahip kırmızı-beyazlı takım, lider Mavi Şimşekspor’un 3 puan gerisinde yer alıyor.

Öte yandan, 5'inci haftası geride kalan Süper Amatör Ligde, görevinden istifa eden antrenör sayısı 3'e çıktı. Bilindiği üzere hafta başında Yenimahallespor'da Şaban Kuzu, dün de Ereğli Akınspor'da Ahmet Terzi görevini bırakmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ