Bu sezon üst tarafta müthiş bir yarışa sahne olan Süper Amatör Ligde 18’inci haftaya girildi. Futbol Tertip Komitesi tarafından hazırlanan program kapsamında, hem üst tarafta, hem alt tarafta birbirinden önemli karşılaşmalar 2 ve 3 Mart’ta oynanacak.

Fener, Ereğli Beyçayırı, Gelik, Kozlu, Devrek ve Çaycuma’nın ev sahipliği yapacağı maçlarda, Beycuma Cezaevispor-Gökçebeyspor, Ereğli Akınspor-Ereğli Yenimahallespor, Gelikspor-Mavi Şimşekspor, İhsaniyespor-Çaycumaspor, Devrek Belediyespor-Kilimli Belediyespor, Çaycuma Gençlerbirliği-Ereğli Çiğdemlispor karşı karşıya gelecek.

Özellikle zirvede 38’er puanla ilk iki sırayı paylaşan Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor arasında Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak maç, haftanın maçı olarak gösteriliyor. Averaj farkıyla sıralanan iki takım arasında ilk yarıda Kilimli’de oynanan 90 dakika, başladığı gibi golsüz berabere sona ermişti. Puan puana iki takımın mücadelesine tecrübeli il hakemi Bayram Çiv atandı. Çiv’in yardımcılıklarını Atakan Yüzlü ile Yunus Emre Yüksel yapacak.

Yine üst tarafta Play-Off potasını oluşturan 36 puanlı Gelikspor ile 34 puana sahip Mavi Şimşekspor kozlarını paylaşacak. 2 puan farkla 3 ve 4’üncü sırada yer alan iki takım arasında, ilk yarıdaki maçı 1-0’lık skorla Mavi Şimşekspor kazanmıştı. Bu zorlu müsabakada, B klasman hakemi Eren Gökmen düdük çalacak. Gökmen'in triosunda Melih Kaya ile Furkan Topalahmetoğlu var.

Yine Play-Off yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada, 32 puanla 5’inci sıradaki Ereğli Yenimahallespor ile 29 puanla hemen bir basamak geride yer alan bir başka Ereğli ekibi Akınspor karşılaşacak. Play-Off yarışı veren iki Ereğli takımı arasındaki 90 dakika, Ereğli Beyçayırı’nda üst düzey bir çekişmeye sahne olacak. Bu iki takım arasında ilk yarıdaki karşılaşma, Yenimahallespor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. 90 dakika mücadelesinde Özcan Kılıçkeser düdük çalacak. Kenar çizgide bayrak Murat Kaskun ile Ertuğrul Göktaş’ta olacak.

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Alt tarafta 19 puanla 8’inci sıradaki Beycuma Cezaevispor ile 16 puanla 10’uncu basamakta yer alan Gökçebeyspor arasındaki karşılaşma, düşme potasını yakından ilgilendiriyor. İlk yarıda Gökçebeyspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçın rövanşını Eren Ferhat Çelik yönetecek. Çelik’in triosunu Bayram Çiv ile Umutcan Şahin oluşturuyor.

Süper Amatör Ligde 18’inci haftanın maç programı ve hakemler şöyle:

2 MART CUMARTESİ

Saat 13.00 Fener sahası: Beycuma Cezaevispor-Gökçebeyspor (Eren Ferhat Çelik, Bayram Çiv, Umutcan Şahin)

Saat 13.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Akınspor-Ereğli Yenimahallespor (Özcan Kılıçkeser, Murat Kaskun, Ertuğrul Göktaş)

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Mavi Şimşekspor (Eren Gökmen, Melih Kaya, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 14.00 Kozlu İlçe sahası: İhsaniyespor-Çaycumaspor (Yunus Emre Yüksel, Umut Ateş, Emir Yüksel)

3 MART PAZAR

Saat 14.00 Devrek İlçe Stadı: Devrek Belediyespor-Kilimli Belediyespor (Bayram Çiv, Atakan Yüzlü, Yunus Emre Yüksel)

Saat 15.00 Çaycuma sentetik saha: Çaycuma Gençlerbirliği-Ereğli Çiğdemlispor (Umut Ateş, Atakan Karakayış, Kaan Telli)

SPOR SERVİSİ

RN-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ