Süper Amatör Ligde 16'ncı haftaya girildi. Futbol İl Temsilciliği tarafından belirlenen haftalık maç etabına göre, bu haftaki maçların 5’i, 28 Ocak Cumartesi, 1’i 29 Ocak Pazar günü oynanacak.

Üstte ve altta büyük bir çekişmenin yaşandığı ligde, 16’ncı hafta karşılaşmaları Çaycumaspor-Gelikspor, Perşembe Belediyespor-Alaplı Belediyespor, Mavi Şimşekspor-Yenimahallespor, Elvanpazarcıkspor-Kilimli Belediyespor, Ereğli Çiğdemlispor-Çaydeğirmeni Belediyespor, Filyos Sefercikspor-İhsaniyespor arasında oynanacak.

Lider Akınspor’un maç yapmadan BAY geçeceği haftada, ikinci sıradaki Kilimli Belediyespor’un, son sıradaki Elvanpazarcıkspor’la oynayacağı maçı kadın hakem triosu yönetecek. Buğçe Taşcıoğlu’nun düdük çalacağı karşılaşmada, Şaver Şentürk ile Elif Sude Gürbüz kenar çizgide görev alacak.

Bu maçla birlikte Cumartesi günü oynanacak diğer karşılaşmalarda Umut Kılıç, Deniz Kardaş, Bayram Çiv ve Hakan Aydın düdük çalacak.

Pazar gününün tek maçında düdük B klasman hakemi Eren Gökmen de olacak. 2. Ligde görev alan Gökmen, Filyos Sefercikspor ile İhsaniyespor arasındaki müsabakayı yönetecek.

16'ıncı haftanın maçları ve hakem trioları şöyle:

28 OCAK CUMARTESİ

Saat 12.30 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Gelikspor (Umut Kılıç, Melih Kaya, Eray Recep Kartal)

Saat 14.30 Çaycuma İlçe Stadı: Perşembe Belediyespor-Alaplı Belediyespor (Deniz Kardaş, Melih Kaya, Eray Recep Kartal)

Saat 14.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Mavi Şimşekspor-Yenimahallespor (Bayram Çiv, Tayfun Kurnaz, Ertuğrul Göktaş)

Saat 14.30 Fener sahası: Elvanpazarcıkspor-Kilimli Belediyespor (Buğçe Taşçıoğlu, Şaver Şentürk, Elif Sude Gürbüz)

Saat 15.15 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Çiğdemlispor-Çaydeğirmeni Belediyespor (Hakan Aydın, Soner Harmanbaşı, İsmail İnam)

29 OCAK PAZAR

Saat 14.30 Çaycuma sentetik: Filyos Sefercikspor-İhsaniyespor (Eren Gökmen, Serkan Köse, Yasin Başkaya)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

MAAAAÜÜÜÜÜÜ

Editör: Hüseyin EKİNCİ