Alan’dan CHP’ye eleştiri:  Bizden öncekiler konuşamazlardı Alan’dan CHP’ye eleştiri: Bizden öncekiler konuşamazlardı

Karabük Haber – Safranbolu Belediyesinin misafiri ve ücretsiz olarak İçe Dönüş Atölyesi başlığı altında bio enerji, çakra açma, stres atma, geçmişteki kötü anılardan kurtulma gibi çeşitli seansların gerçekleştiği etkinlik Safranbolu Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde yapıldı.

Uzman Özlem Ok, sohbet bile başladığı seansa, gönüllü katılımcılara uyguladığı bio enerji tedavisi ile devam etti. Etkinlik sonunda Safranbolu'da doğup büyüdüğünü ifade eden Özlem Ok, Safranbolu'da da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, enerjisi çok yüksek olan başta Belediye Başkanı Elif Köse olmak üzere tüm, Safranbolulu kadınlara teşekkür ettiğini söyledi.

Otomobil yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı! Otomobil yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı!

Özlem Ok ile çok eskilere dayanan bir dostluğu olduğunu ve kendisini yeniden Safranbolu'da görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Elif Köse, "Kadın Danışma Merkezimiz amacına uygun çalışmaya devam ediyor. Burada ki psikoloğumuz sadece ilçemizdeki değil, çevre ilçe ve ilimizde ikamet eden kadınlarımız a da destek vermeyi sürdürüyor" dedi.

Laboratuvar Teknikerliği: Tıbbi Laboratuvarların Vazgeçilmez Elemanları Laboratuvar Teknikerliği: Tıbbi Laboratuvarların Vazgeçilmez Elemanları

Elektrik akımına kapıldı, hayatını kaybetti Elektrik akımına kapıldı, hayatını kaybetti

Özlem Ok tarafından verilen seminerin de oldukça güzel geçtiğini sözlerine ekleyen Köse, "Katılımcı kadınlarımızla üzerimizdeki stresi attık. Ruhumuzu dinlendirdik. Seans sonrası ise güzel bir sohbet ortamı oldu. Özlem hanım ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu. İHA

İlçe tarım ve Orman Müdürü belli oldu! İlçe tarım ve Orman Müdürü belli oldu!

AW926552_02

AW926552_01

Editör: Virda Şahin