TÜFAD Zonguldak Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Fener’deki dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Ahmet Birdal yeniden başkanlığa seçildi.

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ahmet Birdal, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kentte, faaliyete geçtiği 1995 yılından bu yana hem Zonguldak, hem de Türk futbolu ve antrenörlüğüne hizmet eden TÜFAD Zonguldak Şubesi’nin her 3 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ahmet Birdal’a rakip çıkmadı.

Kurulduğu günden bu yana aralıksız 26 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Zonguldakspor’un efsane futbolcusu, tek liste halinde girdiği seçimli genel kurulda üyelerden aldığı güvenoylarıyla 26 yıllık başkanlık görevine yeniden seçildi.

Üyelerin büyük çoğunluğu katılım sağladı

TÜFAD Zonguldak Şubesi’nin, Zonguldak, Karabük ve Bartın’la birlikte 550’ye üyesi var. Oy kullanma yetkisine sahip üyelerin büyük bir çoğunluğu genel kurula iştirak etti. Katılım ve güvenoyları, Birdal’ı memnun etti.

Ahmet Birdal, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Zonguldak ve Türk antrenörlüğünün daha iyi seviyeye gelmesi daha çok çalışacaklarını, özellikle Zonguldak’ta başarı seviyesini yukarıya çıkarmak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun çaba göstereceklerini söyledi.

Birdal, Zonguldak TÜFAD’ta başkanlık görevinin yanı sıra TÜFAD Genel Merkezi’nde yıllardır yönetim kurulu üyesi olarak Zonguldak’ı temsil ediyor.

İşte yeni yönetim

Ahmet Birdal başkanlığındaki TÜFAD Zonguldak Şubesi’nin yönetim kurulunda, Ergün Penbe, Alaattin Gonca, Nihat Ürer, Faruk Bahadır, Yılmaz Yavuz, İlkin Demir, Günal Taşdemir Ümit Kandemir, Kamil Emanet, Hayri Dübüş, Oğuzhan Akman, Muzaffer Kılıç, Ali Sunar, Fehmi Kütükçü yer aldı.

Denetleme Kurulu’nda, Mehmet Özkan, Hayri Kılıçarslan ve Sertan Arslan’ın yer aldığı TÜFAD’ta, üst kurul delegeleri Hamit Yüksel, Muammer Birdal, Zafer Turan, Ahmet Uzun, Yakup Balçın, Şenol Demir, Selahattin Turan, Hüsnü Akın, Hasan Şenol, Hami Alkan, Abdulkadir Kalyoncu, Serkan Bankoğlu, Mustafa Göktaş ve Varol Yılmaz’dan oluştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi