Zonguldak Kömürspor’un genç forvet oyuncusu Tezcan Gökmen, yeni sezondan bir hayli ümitli. Bireysel performansını maksimum seviyeye çıkarıp takıma katkılar sağlamak isteyen Zonguldaklı futbolcu, her türlü rekabete hazır olduğunu söyledi.

2018 -2019 sezonunda Eskişehirspor’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da 4’üncü sezonu geride bırakan Tezcan, 5 Eylül’de başlayacak 2021-2022 sezonuyla birlikte 5’inci sezona girecek.

Kadroda yer alan Zonguldaklı 3 futbolcudan biri olan Tezcan, memleketinin takımını artık yukarılarda görmek istiyor. Bu doğrultuda takım arkadaşları gibi sıkı bir hazırlık döneminden geçen genç forvet, her geçen gün form seviyesini yukarıya çıkarıyor.

İlk günden bu yana geride kalan süreçte iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Zonguldaklı futbolcu, Zonguldak Kömürspor’un başarısı için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını aktardı.

YUKARILARI ZORLAYACAĞIZ

Geniş bir kadroya sahip olan takımın başarıya ulaşacağına inanan kırmızı-lacivertli forvet, “İyi bir kadroya sahibiz. Arkadaşlık ortamı çok güzel. Aile havasını yakaladık. Herkes elinden gelen özveriyi ortaya koyuyor. İlk maçımız 5 Eylül’de Akhisarspor’la. Önümüzde çok fazla zaman yok. 3 puanla başlayıp, taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi geçen sezon seyircisiz oynamıştık. 1.5 senenin ardından kendi sahamızda taraftarımızın karşısına çıkacağız. Açıkçası çok heyecanlıyım. Taraftarımızı özledim. Bu sezondan çok ümitliyim. Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşıyacağız. Bunun artık vakti geldi” dedi.

REKABET BAŞARIYI GETİRİR

Tezcan, mevkisinde oluşan rekabete dair sorulan soruya, “Rekabete hazırım. Bir takımda rekabet olmazsa başarıyı yakalamak zor olur. Burası Zonguldakspor, büyük bir camia. Burada her zaman rekabet ortamı olmuştur. Bu sezon da olacaktır. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez. Bu işin içinde ben de varım. Rekabetten korkmuyorum. Elimden geleni her zaman yapacağım” şeklinde cevap verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi