İstasyon Gemicilerspor ve Çaycumaspor’da forma giyen amatör futbolcu Burak Akbaş, çekimleri Zonguldak’ta devam eden Kanunsuz Topraklar dizi filminin ilerleyen bölümlerinde sahne alacak. Akbaş’ın hangi rolde oynayacağı, senaryoya göre belli olacak.

Kömür madeni işlettiği Zonguldak’ta zengin olan maden işletmecisi bir baba ile maden işçisi arasında geçen imkansız bir aşkı anlatan Kanunsuz Topraklar dizi filminin çekimleri devam ediyor.

Yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, Uğur Güneş ve Esra Bilgiç başrolde oynadığı dizi filmi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizi filmde ünlü oyuncuların yanı sıra Zonguldak’tan da çok sayıda kişi farklı rollerde boy gösterecek. Bu isimlerden biri de Burak Akbaş.

İstasyon Gemicilerspor ve Çaycumaspor’da futbol oynayan eski amatör futbolcuya, dizinin İstanbul’da çekilecek ilerleyen bölümlerinde rol verilecek. Zonguldak’ta çekimleri devam eden film setinde ünlü yönetmen Faruk Teber ve oyuncularla tanışan Akbaş, ayrıca yakından takip ettiği çekimler sırasında oyunculukla ilgili büyük tecrübeler edindi.

Yönetmen Teber’den rol sözü alan 26 yaşındaki futbolcunun hangi rolde sahne alacağı senaryoya göre belli olacak.

Futbolculuğun dışında kendisini eğitim alanında da geliştiren Burak Akbaş, Gazi Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümü mezunu. 4 yıllık eğitimini 2016 yılında birincilikle tamamlayarak yüksek lisans hakkı kazanan Akbaş’ın yabancı dili çok iyi. Eğitim düzeyi, fiziksel özellikleri, dış görünüş, yeteneği, bilgi ve birikimiyle dikkat çeken Akbaş, FOX TV’de yayınlanacak dizide rol alacağı günü büyük bir heyecanla bekliyor.

Yeşil sahalardan dizi setlerine geçiş yapacak olan eski amatör futbolcu, futboldaki hünerlerini dizi filmde sergileyecek. Oyunculuk konusunda kendisine güveni tam olan Akbaş’ın, sergileyeceği performansa göre dizide uzun süre rol alma durumu var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi