Zonguldak Kömürspor’da 2017-2018 sezonundan bu yana aralıksız 5 sezondur kaleyi koruyan Sinan Ören’le kesin olarak yollar ayrıldı. 7 Mayıs’ta sona eren 2021-2022 sezonunun ardından 1 yıllık mukavelesi biten 34 yaşındaki file bekçisiyle yeni sezona dair sözleşme yenilemeye gidilmeyecek. Sinan Ören, 2017-2018 sezonunda geldiği Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 5 yıl kaleyi korurken, bu süreçte 121 resmi maçta 10 bin 334 dakika süre aldı.

Kırmızı-Lacivert transfer komitesi, Sinan’ın yerine kaleci aramaya başladı

YERİ DOLDURULACAK

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Sinan Ören’in yerine doldurmak için çalışmalara başladı. 1 numaralı mevkiiyi sağlama almak isteyen Kırmızı-Lacivertli yönetim, bu mevki için geniş bir transfer listesine sahip. Adaylar arasından kulübün mali bütçesine uygun kaleciyle anlaşıp 1 numaralı mevkideki açığı kapatmayı planlayan Zonguldak ekibi, acele edip yanılgıya düşmek istemiyor. Dolayısıyla bu mevki için son ana kadar iyi bir strateji yolu izlenecek.

REKABETİ ARTIRACAK

Geçen sezonun son 13 haftasını genç kaleci Egemen Yaylı ve alternatifi Ali Mert Tuncer’le tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da yeni transfer edilecek kaleciyle birlikte 1 numaralı mevkiide yeniden rekabet ortamı sağlanacak. Elmas’ın 1 numarasında kimin olacağı, kalecilerin sergileyeceği performansa göre belli olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi