Zonguldak’taki ilk etabın ardından Çaycuma’da 8 gün süren ikinci etap çalışmalarını da problemsiz bir şekilde tamamlayan Zonguldak Kömürspor’un, 3’üncü aynı zamanda son etap çalışmaları 11 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Kızılcahamam’da yapılacak kamp çalışmaları 22 Ağustos Pazar günü sona erecek. Kırmızı-Lacivertli takım, 11 gün sürecek kampta hazırlık maçlarına ağırlık verecek. Kamp yapılacak otelde konaklayan diğer takımların durumuna göre şuan için 5 hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

Gençleşen kadrosuyla dikkat çeken Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçlarıyla birlikte yeni sezon öncesi ilk kez kendini gösterecek. Elmas’ın rakipleri, kampın ilk günü hazırlanacak maç takvimiyle birlikte belli olacak. Belli aralıklarla oynanacak hazırlık maçlarında taktik plan ve sistem üzerinde durulup, ilk 11’e şekil verilecek.

Öte yandan, iç ve dış transferde 19 kişilik futbolcu kadrosuna sahip Zonguldak Kömürspor’da denenen futbolcularla birlikte bu sayı 24’ü buluyor. Fakat kırmızı-lacivertlilerin kadrosu henüz tam olarak oluşmuş değil. Takımda eksik görülen stoper, orta saha ve santrafor mevkileri için arayışlarını sürdüren 2. Lig ekibi, söz konusu mevkilerdeki açığı Kızılcahamam kampında kapatıp kadroyu istenilen seviyeye getirecek.

Kızılcahamam kampından sonra 25 Ağustos’ta Zonguldak’ta toplanacak Zonguldak Kömürspor, ardından 5 Eylül’de Akhisarspor’la oynayacağı sezonun ilk maçına göre plan-program içine girecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi