Merkez Hakem Kurulu, 2020-2021 futbol sezonu öncesi hakem ve gözlemci klasman kadrolarını açıkladı. Kurul, Zonguldak’tan biri kadın iki il hakemini bölgesel yardımcı hakem, bir bölgesel gözlemciyi de klasman gözlemci kadrosuna çıkardı.

ZONGULDAK’I, 2020-2021 futbol sezonunda klasman hakem ve gözlemci kadrosunda temsil edecek isimler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından belirlenen listede, Zonguldak’tan 17 hakem ile 7 gözlemci yer aldı.

Yeni sezon klasman hakem ve gözlemci kadrosunda Zonguldak’tan 2’si hakem, 1’i gözlemci 3 ismin terfi ettiği görülüyor. Kadın il hakemi İslim Çakmak ile il hakemi Yusuf Bahri Özçelik bölgesel yardımcı hakemliğe, bölgesel gözlemci klasmanında yer alan Erol Pesen ise, klasman gözlemciliğine terfi etti.

Geri kalan hakem ve gözlemci klasman kadrolarında ise bir değişiklik olmadı. Hakan Ergin ile Eren Gökmen yine klasman hakemi olarak 2 ve 3. Ligde görev alacak. Klasman yardımcı hakem kadrosunu Emir Kılıçarslan ile Sinan Günaydın oluşturuyor. Bu kadroda yer alan Taygun Tasalı, iş ve eğitim sebebiyle hakemliği bir yıl dondurdu.

Esim Aydemir, Mücahit Karakurt, Oğuzhan Keçeci ve Umut Kılıç yeni sezonda bölgesel hakem kadrosunda yer alacak. Bölgesel yardımcı hakemler ise, Arif Emre Harmanbaşı, Ayhan Uğurlu, Erdinç Yaman, İbrahim Kandemir, Onur Akdağ, Taner Köse ve Yusuf Bahri Özçelik şeklinde oluştu.

Yeni sezonda kadın bölgesel yardımcı hakem kadrosunda iki isim olacak. Yeni terfi alan İslim Çakmak, mevcut yardımcı Esra Arıkboğa’ya dahil oldu.

Gözlemci klasman kadrosunda ise 7 temsilcimiz var. Evren Atış ve İlkay Güner’den oluşan üst klasman gözlemci sayısı Erol Pesen’in terfisiyle 3’e çıktı. Bölgesel gözlemci kadrosu mevcut isimler Halil Hakan Başer, Mustafa Dalman, Osman Ender Bulut, Serkan Keleş'le şekillendi.

İşte Zonguldak’ın 2020-2021 futbol sezonu klasman hakem ve gözlemci kadrosu:

KLASMAN HAKEMİ: Hakan Ergin, Eren Gökmen

KLASMAN YARDIMCI HAKEMİ: Emir Kılıçarslan, Sinan Günaydın

BÖLGESEL HAKEM: Esim Aydemir, Mücahit Karakurt, Oğuzhan Keçeci, Umut Kılıç

BÖLGESEL YARDIMCI HAKEM: Arif Emre Harmanbaşı, Ayhan Uğurlu, Erdinç Yaman, İbrahim Kandemir, Onur Akdağ, Taner Köse, Yusuf Bahri Özçelik

KADIN BÖLGESEL YARDIMCI HAKEM: Esra Arıkboğa, İslim Çakmak

ÜST KLASMAN GÖZLEMCİ: Erol Pesen, Evren Atış, İlkay Güner

BÖLGESEL GÖZLEMCİ: Halil Hakan Başer, Mustafa Dalman, Osman Ender Bulut, Serkan Keleş

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi