Hafta başından bu yana hesap ve taktik planlarını Sancaktepe FK üzerine yapan Zonguldak Kömürspor, bu maçın kar nedeniyle ertelenmesi üzerine program değişikliğine gitti. Kırmızı-Lacivertli takımın gündeminde artık 24 Şubat Çarşamba günü oynanacak Amed Sportif maçı var.

Bugün Fener sahasında karlı zeminde yapılan idman programıyla birlikte Amed Sportif maçını düşünmeye başlayan temsilcimiz, diğer yandan maç yapmadan geçireceği erteleme haftasında puantajın alt bölümünde yarış halinde olduğu rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Bu bölümde yer alan takımlardan İnegölspor Çorum FK’yla, Ergene Velimeşespor Sarıyer’le, Niğde Anadolu FK Manisa FK’yla, Şanlıurfaspor Erzincanspor’la, Gümüşhanespor Ankara Demirspor’la karşılaşacak.

Bu bölümdeki takımlar arasında bulunan Hacettepespor’un Kocaelispor’la oynayacağı maç da kar nedeniyle ertelendi.

Zonguldak Kömürspor, 23’üncü hafta itibariyle söz konusu takımlardan İnegölspor’un 2, Ergene Velimeşespor’un 5, Niğde Anadolu FK ile Şanlıurfaspor’un 8, Hacettepespor ile Gümüşhanespor’un 9’ar puan önünde yer alıyor.

Amed Spor’u izleme fırsatı bulacaklar

Bu arada Zonguldak Kömürspor, Amed Sportif’in yarın Hacettepespor’la oynayacağı karşılaşmayı yakın takibe alacak. Misli.Com’dan yayınlanacak karşılaşmayı izleyecek teknik ekip, rakip takım ve futbolcularla ilgili fikir sahibi olacak. Bu maç aynı zamanda Kırmızı-Lacivertli takımın yol haritasında belirleyici rol oynayacak. Rakibin artı ve eksilerini görme fırsatı bulacak teknik sorumlu Barış Şeref, bu doğrultuda taktik stratejiler geliştirecek.

Karlı zeminde antrenman

Sancaktepe FK maçının ertelenmesine rağmen Zonguldak Kömürspor’un antrenman programında bir değişiklik olmadı. Kırmızı-Lacivertliler, teknik ekibin hazırladığı program dahilinde karlı kaplı Fener sahasında 1,5 saate yakın çalışma gerçekleştirdi. Güç, kuvvet, denge ve çabukluk üzerine yapılan ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından üç gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı. Bu anlarda ortaya keyifli ve eğlenceli görüntüler çekti.

Sakat futbolcular tedavi için Ankara’ya gitti

Kırmızı-Lacivertli takımda sakatlık problemi yaşayan stoper Hakan Çevik, sağ bek Serbay Yağız ve sağ kenar İhsan Furkan Deniz tedavileri için Ankara’ya gitti. Kadronun önemli isimleri, Dr. Ateş Şendil öncülüğünde bir hafta sürecek tedavilerinin ardından takıma katılacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi