Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grupta 14’üncü haftaya girildi. Haftanın maçları 6 Mart Pazar günü Düzce Çilimli, İstanbul Maltepe, Kilimli ve Ereğli’de oynanacak. Grup lideri Silivrispor haftayı maç yapmadan BAY geçirecek.

Grupta haftanın maçı liderlik yarışında 4 puan farkla 2 ve 3’üncü sırayı paylaşan Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, Zonguldak derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada görev yapacak hakemleri açıkladı.

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’ndaki karşılaşmada Başkent bölgesinden bölgesel klasman Ceyhun Panba düdük çalacak. 34 yaşındaki tecrübeli hakem, en son 13 Şubat’ta Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Sudurağı Gençlerbirliği arasındaki maçta düdük çalmıştı. Panba, Bölgesel Amatör Ligde 22 maçta görev aldı. Başkentli tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Oğuz Akgün ile Beran Yalçın yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi Ali Artun Özdemir.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kilimli Belediyespor’un Beykozspor 1908’le oynayacağı karşılaşmayı ise yine Başkent bölgesinden bölgesel hakem Buğrahan Dilkah İnanır yönetecek. 31 yaşındaki bölgesel hakem, en son Mersin 33 FK ile Kozanspor FK arasında oynanan maçta düdük çalmıştı. İnanır’ın, Bölgesel Amatör Ligde 26 maçı var. Söz konusu maçta Buğrahan Dilkan İnanır’ın triosunu Işık Ekinci, Ali Şahin ve Asen Albayrak oluşturacak.

Grupta Maltepespor-Beyköy Belediyespor ve Çilimli Belediyespor-Bakırköyspor arasındaki maçlarda ise Onur Güneş ile Utku Doğan görevlendirildi.

14’üncü hafta programı ve hakem triosu şöyle:

6 MART PAZAR

Saat 14.00 Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Bakırköyspor (Utku Doğan, Çağlar Mert, Mehmet Özgür İşbilen, Tuncay Sağlam)

Saat 14.00 Maltepe Hasan Polat Stadı: Maltepespor-Beyköy Belediyespor (Onur Güneş, Ömer Sözcü, Ayberk Yalçınkaya, Yasin Çavuş)

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Beykozspor 1908 (Buğrahan Dilkan İnanır, Işık Ekinci, Ali Şahin, Asen Albayrak)

Saat 14.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Belediyespor-Devrek Belediyespor (Ceyhun Panba, Oğuz Akgün, Beran Yalçın, Ali Artun Özdemir)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi