Birinci Amatör Küme Merkez B grubunun iddialı iki takımı Elvanpazarcıkspor ile Tersanespor 9’uncu hafta mücadelesinde yenişemedi. Fener sahasındaki zirve düellosu başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı.

Haftaya lider giren Elvanpazarcıkspor ile yakın takipçisi Tersanespor arasındaki 3 puan mücadelesini il hakemi Taner Köse yönetti.

Fener sahasında futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçta Elvanpazarcıkspor sahaya Hakan Şen, Miraç Hamzaçebi, Tunay Aydın, Suat İnan, Soner Harmankaya, Vahdet Güçlü, Emre Olgun, Yasin Demirci, Ozan Topçuoğlu, Emre Taşçı ve Ersoy Keserci düzeniyle çıktı.

Tersanespor’un ilk 11’i, Nevzat Bodur, Mert Böcekli, Alper Kara, Murat Çebi, Berkay Yılmaz, Mehmet Öztürk, Ogün Şehit, Nurullah Öz, Usran Can Öznur, Emre Can Demirci ve Emrah Kara’dan oluştu.

Karşılaşmanın her iki yarısı karşılıklı gol pozisyonlarıyla geçti fakat iki takım savunma oyuncuları ve kaleciler gole izin vermedi. Başladığı gibi golsüz sonuçlanan maçın ardından puanlar paylaşıldı. İki takım, ligin ilk devresinde oynanan ve 1-1 berabere biten maçta da yenişememişti.

Bu beraberliğin ardından Elvanpazarcıkspor puanını 21’e, Tersanespor 18’e çıkardı.

Zirvede 3’er puan farkla sıralanan takımlardan Elvanpazarcıkspor lige önümüzdeki hafta Beycuma Cezaevispor, Tersanespor da Maden İşçileri Topbaşıspor maçıyla devam edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi