2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da hareketli günler başlıyor. Kongreyi geride bırakan, yeni başkan Sabit Danış’la yeni bir döneme giren kırmızı-lacivertli kulüp, teknik direktör ve transfer konularını öncelikli sıraya koydu.

Transfer çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için önce teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak isteyen Zonguldak Kömürspor’da hedefteki ilk isim mevcut teknik direktör Şenol Demir.

Dün yapılan kongre sonrası kendi arasında ilk toplantısını gerçekleştiren Zonguldak Kömürspor yönetimi, teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Toplantıda Şenol Demir ismi ön plana çıktı.

ŞENOL DEMİR İSMİNDE BİRLEŞTİLER

ŞAFAK Spor’un edindiği bilgilere göre, Başkan Sabit Danış ve yönetim kurulu üyeleri Şenol hoca isminde hemfikir. Bu düşünceler doğrultusunda çalışma yürütecek olan kırmızı-lacivertli yönetim, bu hafta içinde Zonguldaklı teknik adamla yüz yüze görüşme gerçekleştirecek. Görüşme sonrası Demir’le 2022-2023 sezonu için resmi anlaşma sağlanacak.

Teknik direktör konusunu halleder halletmez transfere yönelecek olan Zonguldak Kömürspor, oluşturacağı transfer komitesiyle iç ve dış transfer görüşmelerine başlayacak. İç transferde hocanın hazırlayacağı rapora göre hareket edilecek. İlk etapta sözleşmesi biten 14 futbolcu arasında hocanın kalmasını istediği futbolculara yeni bir sözleşme önerisinde bulunulacak.

Bu sırada dış transferde de boş durulmayacak. Geçen sezon 2 ve 3. Ligde izlenilip transfer listesine dahil edilen futbolcularla temasa geçilecek. Listedeki futbolcuların dışında Süper Lig ve 1. Ligde mücadele eden önemli kulüplerin altyapılarına olup da 2. Ligde oynayabilecek düzeydeki gençler, kiralık transfer usulüyle takıma kazandırılacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi