Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor Kulübü’nün 2022-2023 sezonu için anlaşmaya vardığı teknik direktör İsmail Aksu, Ereğli’ye gelerek kendisini eflatun-beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Aksu, geçen sezon Boldavin Belediye Termalspor’u çalıştırmış, 3. Ligi Play-Off finalinde kaçırmıştı.

Eflatun-Beyazlı renklerle yeni bir döneme başlayan genç teknik adam, yeni futbol sezonunda tüm enerjisini şampiyonluk hayali kuran eflatun-beyazlı takımı 3. Lige çıkarmak için harcayacak.

Öte yandan, kulüp yönetimi tarafından kendisi için düzenlenen imza töreninde israrla şampiyonluk üzerinde duran Aksu, camianın beklentisini çok iyi bildiğini, Ereğli’yi tercih etme nedenlerinden birinin şampiyonluk faktörü olduğunu dile getirirken, Ereğli Belediyespor’u el birliğiyle 3. Lige çıkaracaklarını, bu doğrultuda bir kadro oluşturacaklarını söyledi.

Kendinden emin ifadelerle Ereğli Belediyespor yönetimeni güven duygusu veren yeni teknik adam, “Böyle bir ortamda olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Şehrin benden neler beklediğini biliyorum. Buraya beklentileri karşılamaya geldim. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi