Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grupta liderlik mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, kendisi gibi 29 puana sahip Silivrispor’la karşılaşacak. İlk yarıdaki maçı 3-1 kaybeden Eflatun-Beyazlı takımın iki farkla kazanmaktan başka çaresi yok.

27 Mart Pazar günü saat 14.00’te Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynanacak maçı, Kocaeli bölgesinden klasman hakemi Sabit Selvi yönetecek. Selvi’nin triosunu Harun Pekyürek, Furkan Kocayıldız ve Metin Ataş oluşturuyor.

En son 20 Şubat’ta Ceyhanspor-Modafenspor arasındaki 3. Lig maçını yöneten Kocaelili klasmanın 2. Ligde 19, 3. Ligde 25 maçı bulunuyor.

Grupta diğer maçlarda görev yapacak hakemler de belli oldu. Kilimli Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasındaki Zonguldak derbisini Nevzat Okat yönetecek. Okat’ın yardımcılıklarını Berat Binbir ile Ayşenur Karakoç yapacak. Maçın 4’üncü hakemi Yasin Karabacak.

Beykozspor 1908-Bakırköyspor maçında düdük Muhammed Ömür’ün. Çilimli Belediyespor-Beyköy Belediyespor maçının hakemi ise Mirsat Sancaktar.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi