Karşılaşmalar, Ereğli, Çaydeğirmeni, Çaycuma ve Çatalağzı’nda oynanacak. Haftanın maçlarında klasman yardımcı ve il hakemleri düdük çalacak.

SÜPER Amatör Ligde 5’inci haftaya girildi. Alaplı Belediyespor’un liderlik koltuğunda oturduğu ligde birbirinden önemli maçlar oynanacak. Karşılaşmalara, Cumartesi ve Pazar günü Ereğli, Çaydeğirmeni, Çaycuma ve Çatalağzı ev sahipliği yapacak.

İl Hakem Kurulu, söz konusu maçlarda düdüğü klasman yardımcı hakemler Emir Kılıçarslan ve Taygun Tasalı ile tecrübeli il hakemleri Hakan Aydın, Tayfun Kurnaz, Eren Ferhat Çelik ve Ulaş Koçak’a verdi.

5’inci hafta mesaisi öncesi Alaplı Belediyespor 9 puanla ilk sırada yer alırken, Kilimli Belediyespor 8 puanla ikinci, Perşembe Belediyespor, Gelikspor ve Çaycumaspor 7’şer puanla 3, 4 ve 5’inci sırayı paylaşıyor.

Düşme hattı ise 3’er puanla İstasyon Gemicilerspor, Çates Işıkspor ve İhsaniyespor’dan oluşuyor.

26 EKİM CUMARTESİ

Saat 12.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Alaplı Belediyespor-Muslu Belediyespor (Taygun Tasalı, Umut Gedik, Yağız Şentürk)

Saat 14.45 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-Gelikspor (Tayfun Kurnaz, Emre Yılmaz, Enis Akça)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Çaycumaspor (Ulaş Koçak, İbrahim Kandemir, Aykut Ekmekçi)

27 EKİM PAZAR

Saat 14.30 Çaycuma İlçe Stadı: Perşembe Belediyespor-Kilimli Belediyespor (Eren Ferhat Çelik, Burhan Orhan, Özgür Cem Taşdemir)

Saat 14.45 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-İhsaniyespor (Hakan Aydın, Erdinç Yaman, Esra Arıkboğa)

Saat 14.30 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Çates Işıkspor-İstasyon Gemicilerspor (Emir Kılıçarslan, Arif Emre Harmanbaşı, Ferdi Tatoğlu)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi