Birinci Amatör Küme Merkez ve Ereğli grubundan Süper Amatör Lige yükselecek iki takımın belli olacağı Play-Off etabında ikinci haftaya girildi. Karşılaşmalar 17 Nisan Pazar günü Fener ve Çaycuma sentetik sahada oynanacak.

Merkez grubunda ilk haftayı galibiyetle geride bırakan Elvanpazarcıkspor ile Capeti Merkezi Atölyesispor karşı karşıya gelecek. Grup aşamasında farklı iki grupta mücadele eden ve lider unvanla Play-Off’a çıkan bu iki takım, bu sezon ilk kez kozlarını paylaşacak. Fener sahasındaki zorlu 90 dakika mücadelesinin başlama saati 13.00.

Fener sahasındaki bu maçın peşine saat 15.00’te Tersanespor ile İnağzıspor karşılaşması oynanacak. Play-Off’a yenilgiyle başlayan iki takım ilk galibiyetlerini almak isteyecek.

Çaycuma grubunda ilk hafta 3 gollü galibiyetle 3 puana ulaşan Gökçebeyspor, bu kez Saltukovaspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Play-Off’a galibiyetle başlayan bir başka takım Sefercikspor’un rakibi Kayıkçılar Gençlerbirliği. Çaycuma sentetik sahada peş peşe oynanacak karşılaşmalar 13.00 ve 15.00’te başlayacak.

MERKEZ GRUBU (17 Nisan Pazar)

Saat 13.00 Fener sahası: Capeti Merkezi Atölyesispor-Elvanpazarcıkspor

Saat 15.00 Fener sahası: Tersanespor-İnağzıspor

ÇAYCUMA GRUBU (17 Nisan Pazar)

Saat 13.00 Çaycuma sentetik: Saltukovaspor-Gökçebeyspor

Saat 15.00 Çaycuma sentetik: Kayıkçılar Gençlerbirliği-Sefercikspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi