*** 1 yıl aradan sonra yuvaya geri dönen Hüseyin Yılmaz ŞAFAK Spor’a konuştu. Solak oyuncu, asist ve gollerine kaldığı yerden devam edeceğini, sezon sonu itibariyle de takımın ilk 5’te yer alacağını söyledi.

Zonguldak Kömürspor’un Kahramanmaraşspor’dan transfer ettiği eski futbolcusu Hüseyin Yılmaz, Ergene Velimeşespor maçına ısınıyor. Teknik direktör Mustafa Dalcı’nın ilk 11’de oynatmaya hazırlandığı solak oyuncu, bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idman sonrası performansı, takımın gidişatı ve hedefe ilişkin sorulara cevap verdi.

1 yıl aradan sonra tekrar yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten 11 numara, “Zonguldak benim yuvam. Tekrar burada olmaktan son derece mutluyum.  Aralıksız 7 sene formasını giydiğim, kaptanlığını yaptığım kulübüme geri döndüm. Zonguldak Kömürspor’u hak ettiği yerlere çıkaracağız” dedi.

Hafta sonunda Ergene Velimeşespor’la oynanacak maça her yönüyle hazır olduğunu dile getiren Hüseyin, “Asistlerim ve gollerime kaldığım yerden devam edeceğim. Skor anlamında takıma katkı sağlamak istiyorum. Zaten bunun için buradayım. Performansımın üzerine koyarak devam edeceğim.” diye konuştu.

Takımın 2 maçta 4 puan aldığının hatırlatılması üzerine Zonguldaklı, “2 maçta 4 puan çok iyi. 2-3 aydır çalışıp 2 maçta 3 puan alamayan takımlar var. Ergene Velimeşespor’dan da puanlar çıkaracağız. Buna inancım tam. Takımı geçen hafta Niğde Anadolu FK maçında izleme fırsatı buldum. Genç, koşan, mücadele eden bir takımız. Play-Off yarışının içinde olmak istiyoruz. Sezon sonu itibariyle ilk 5’in içinde olacağımızı düşünüyorum” şeklinde görüş aktardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi