Zonguldak’ta, eski amatör futbolcu Hacı Kara tarafından merhum Şemsi Denizer’in anısına düzenlenen futbol turnuvası, pandemi nedeniyle verilen bir yıllık aranın ardından yeniden başlayacak.

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın merhum Başkanı Şemsi Denizer’in adını yaşatmak adına geleneksel hale getirilen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’na müracaatlar başladı. 25 Temmuz’da start alacak turnuva, genç ve veteranlar olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenecek. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiler, turnuva sorumlusu Hacı Kara’dan (0 532 790 19 79) alınabilecek.

Hacı Kara’nın 7 yıldır aralıksız düzenlediği turnuva, geçen yıl pandemi ve kısıtlamalar nedeniyle yapılamamıştı. Kısıtlamaların kaldırılıp normalleşmeye dönülmesiyle birlikte yeniden düzenlenecek turnuva, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak. Geniş kapsamlı ve ödüllü bir turnuva düzenlemek isteyen Hacı Kara, turnuvaya katılımları bekliyor. 25 Temmuz’a kadar devam edecek müracaatların ardından gruplar oluşturulup müsabaka fikstürü çekilecek.

Bu arada turnuvanın açılış maçı öncesi eski profesyonel futbolcuların oluşturacağı “Şöhretler Karması”nın gösterisi olacak. Turnuvaya renk katacak gösteri maçını organize etmeye çalışan Kara, ünlü futbolcuları bir araya topladığı takdirde Zonguldaklı futbolseverlere görsel bir açılış şöleni sunacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi