Birinci Amatör Küme temsilcisi Karaelmasspor, dış transferde 6 sezondur Merkez Atölyesispor’da forma giyen 31 yaşındaki stoper Berat Öztürk’ü renklerine bağladı. İkinci Başkan Haydar Ergin’in yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında, amatörün en iyi stoperleri arasında gösterilen savunma oyuncusu kendisini siyah-beyaz renklere bağlayan imzayı bugün attı. Altyapısı Karaelmasspor olan Berat, uzun yıllar sonra yuvaya geri dönmenin mutluluğunu yaşarken, hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.

Abisiyle birlikte savunmada görev alacak

Berat Öztürk, uzun yıllar sonra tekrar giyeceği Siyah-Beyaz forma altında kendisi gibi stoper olan abisi Tuncay Öztürk’le birlikte oynayacak. 35 yaşındaki Tuncay da, yeni sezon için kulübüyle yeniden anlaşmaya vardı. İki stoper, ŞAFAK Spor objektiflerine birlikte poz verirken, rakip forvetlere “geçit yok” mesajı yolladı.

En son 2011-2012 sezonunda mücadele ettiği Süper Amatör Ligdeki yerini yeniden almak isteyen Karaelmasspor, bu doğrultuda bir transfer politikası yürütüyor. Siyah-Beyazlı Kulüp, daha önce Karamanspor’dan forvet Taner Çalova ile Sakarya Karadenizspor’dan kaleci Yusuf Abaş’ı kadroya dahil etmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi