Zonguldak’ta, genç futbol antrenörü Beytullah Kaplan, hayatının en anlamlı iki imzasını aynı anda attı. 36 yaşındaki antrenör, Kader Bilgin’le hayatını birleştirdiği gün Süper Amatör Lig’in yeni takımı Elvanpazarcıkspor’la anlaşmaya vardı. Kaplan, 2022-2023 sezonunda kırmızı-beyazlı kulüpte, antrenör Fatih Gedik’in ekibinde yer alacak.

Çates Işıkspor, Çaycumaspor, Perşembe Belediyespor, Filyos Ateşspor, Saltukovaspor ve Türkalispor’da 19 yıla yakın bir süre futbol oynadıktan sonra antrenörlüğe geçiş yapan Beytullah Kaplan, yeni sezonda meslek kariyerine Elvanpazarcıkspor’da devam edecek. Kaplan, kırmızı-beyazlı kulüple hayatının en mutlu gününde anlaşmaya vardı.

HEM EVLENDİ, HEM YENİ TAKIMIYLA ANLAŞTI

Genç antrenör, uzun süredir birlikte olduğu Karaelmas Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sağlık çalışanı Kader Bilgin’le evlenerek mutluluğunu taçlandırdı.

Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah töreni, çok ilginç görüntülere sahne oldu. Nikah masasına oturan Beytullah Kaplan-Kader Bilgin çifti, büyük bir heyecanla nikah memurunu bekledikleri sırada Elvanpazarcıkspor Kulübü Başkanı Erdem Akgöz’ün sürpriziyle karşı karşıya kaldı. Beraberinde antrenör Fatih Gedik’le nikah masasının olduğu sahneye çıkan Akgöz, daha önce prensip anlaşmasına vardığı genç antrenöre önce Elvanpazarcıkspor forması hediye etti, ardından da 2022-2023 sezonu için resmi anlaşmaya vardı. Anlaşmanın peşine Başkan Akgöz, Kaplan-Bilgin çiftini kutlayıp bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Kaplan, daha önce Çateş Işıkspor’un altyapısında üstlendiği sorumlulukla gençleri futbola kazandırıp A takım düzeyinde ise Türkalispor’da 3 yıl kadar görev yapmıştı. Genç çalıştırıcı, meslek kariyerini yeni sezonda Süper Amatör Lig ekibinde yardımcı antrenör unvanıyla sürdürecek.

Az önce büyük bir sürpriz sonucu yeni takımıyla anlaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan Beytullah Kaplan, nikah memurunun gelmesiyle mutluluğuna mutluluk kattı. Alkışlar eşliğinde başlayan törende bir ömür mutluluğa “evet” cevabı veren Kaplan, eşi Kader Bilgin’le beraber nikah defterini imzalayıp yeni bir hayata yelken açtı. Genç antrenörü mutlu gününde eski takım arkadaşları ile meslektaşları yalnız bırakmadı.

ŞAFAK Spor ailesi olarak Beytullah-Kader Kaplan çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi