A takım düzeyinde kurulan voleybol takımı, ilk kez katıldığı Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde 4’ü grup aşaması, 3’ü final grubu olmak üzere oynadığı 7 maçı da kazanarak şampiyon oldu. Çaydeğirmeni’nin sultanları, 2021-2022 sezonunda 2. Ligde mücadele edecek.

Çaydeğirmeni Belediyespor kadın voleybol takımı, ilk kez mücadele etmesine rağmen Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde şampiyon olarak büyük bir başarı sergiledi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in sağladığı maddi desteklerle A takım düzeyinde kurulan Çaydeğirmeni Belediyespor voleybol takımı, Genel Menajer Orhan Yazıcı, başantrenör Yusuf Yavuzarslan ve yardımcı antrenör Serdar Aktop idaresinde Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’ne damga vurdu.

7'DE 7'LİK GALİBİYET SERİSİ

13 kişilik sporcu kadrosuyla üst seviyede oluşturulan takım, grup aşamasında Zonguldak’ta mücadele etti. 5 takımın yer aldığı grupta Devrek Eğitim Gençlik, Kdz. Ereğli Voleybol, Karabük 1870 Safranbolu Belediyespor ve Karabük Anadolu Voleybol oynadığı 4 maçı da kazanarak grup birincisi unvanıyla final grubuna yükselen Çaydeğirmeni Belediyespor istikrarını finalde de sürdürdü.

Bolu’da Pazartesi günü başlayan final mücadelesinde Düzce Gençlik Hizmetlerispor, Kocaeli İzmitspor ve Sakarya Gelişimspor’la şampiyonluk yarışı veren Çaydeğirmeni ekibi, ilk iki maçında Düzce ve Kocaeli’yi 3-0’lık skorlarla geçerken, bugün son maçta Sakarya ekibini 25-14, 25-11 ve 28-26'lık setlerle 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Oynadığı 7 maçı da galibiyetle kapatan Çaydeğirmeni’nin sultanları, yenilgisiz unvanla şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Temsilcimiz, Bölgesel Ligden 2. Lige yükselen 11 takımdan biri oldu.

Kurulduğu ilk yıl şampiyonluk hedefine ulaşan Çaydeğirmeni Belediyespor, 2021-2022 voleybol sezonunda Zonguldak ve Çaydeğirmeni’ni 2. Ligde temsil edecek.

Bu arada Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, kısa sürede kurulmasına karşın her maç üzerine koyarak oynayan voleybolcuları ve teknik ekibi, elde ettikleri şampiyonluktan dolayı kutladı. Çaydeğirmeni Belediyespor’u voleybolda marka takım haline getirmek isteyen Gebeş, desteklerini 2. Ligde de sürdürecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi