Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor’da sürpriz istifa... İkinci Başkan Deniz Yayalar, 2022-2023 sezonunun başlamasına az bir süre kala görevinden istifa etti. Yayalar’ın umulmadık istifası, yeşil-beyaz camiada şok etkisi oluşturdu.

Geçen sezon Süper Amatör Lig’de yaşanılan şampiyonlukla büyük rol oynayan ve yeni sezonda mücadele edilecek Bölgesel Amatör Ligde hedefini 3. Lig olarak ortaya koyan Deniz Yayalar, teknik ekip ve futbolcu kadrosunu bu doğrultuda oluşturdu.

Teknik direktörlüğe Bölgesel Amatör Lig’in deneyimli teknik direktörü Harun Aydoslu’yu getiren, transferde de birbirinden flaş isimleri yeşil-beyazlı takıma kazandıran Yayalar, başarılı bir transfer politikasıyla Kozlu’ya yakışır üst düzeyde bir takım oluşturdu.

Sıfır kilometre takımla 1 Ekim’de başlayacak 2022-2023 sezonu hazırlıklarını sürdüren Kozlu Belediyespor, tam da lige odaklanmışken, İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın sürpriz istifa kararıyla şok yaşadı. Bugüne dek takımın her şeyiyle yakından ilgilenen Yayalar, istifayla birlikte Kozlu Belediyespor’la yollarını ayırdı.

Taraftarın istediği düzeyde iddialı takım oluşturulmuşken, gündemin ilk sırasına oturan istifa üzerine Kozlu Belediyespor’da bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı merak konusu oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi