Bölgesel Amatör Lige yeni takımı Kozlu Belediyespor’da dış transfer tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-Beyazlı yönetim, 4’üncü transferini Eray Şekerci ile yaptı. Başkentli futbolcu, bugün imza için Kozlu’ya gelecek.

5 yıl aradan sonra mücadele edeceği ligde kalıcı olmak isteyen Kozlu Belediyespor, kesin anlaşmaya vardığı kaleci Can Avcı, forvet oyuncusu Muhammet Özdemir ve orta saha oyuncusu Erdoğan Erdoğan’dan sonra Eray Şekerci’nin de transferini bitirdi. Can ile Muhammet’le kesin anlaşmaya varan Kozlu ekibi, hafta sonunda prensipte anlaşmaya vardığı Çilimli Belediyespor’dan Erdoğan Erdoğan ve Çubukspor’dan Eray Şekerci’ye bugün imza attıracak.

35 yaşındaki Eray Şekerci büyük bir deneyime sahip. Geride kalan 2021-2022 sezonunda Çubukspor forması giyen Eray’ın kariyerinde ayrıca Kullar 1975, Çarşambaspor, Çubukspor, Sarayönü Belediyespor, Çarşambaspor, Dersim 62, Bartınspor, Serhat Ardahan, Erbaaspor, Sorgun Belediye, Akyurt Belediye, Yimpaş Yozgat, Ünye, Kızılcahamam, Keçiörengücü, DÇ Divriğispor, Akşehirspor, Karapınar Belediyespor, Iğdırspor ve BB Ankaraspor deneyimleri var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi