Süper Amatör Lig’in yeni takımı Kozlu Belediyespor, 1.5 yıllık pandemi arasının ardından yeniden futbola döndü. Pandemi öncesi Birinci Amatör Küme şampiyonu olarak terfi sevinci yaşayan yeşil-beyazlı takım, mücadele edeceği Süper Amatör Lige iddialı hazırlanıyor. Transferin gözde takımı, 14 takımlı ligde şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig için ilk adımı atmak istiyor.

Kozlu ekibi, ligi şampiyon tamamladığı takdirde statü gereği Bölgesel Amatör Lige yükselme terfi final maçı oynamaya hak kazanacak.

Sezona bu hedeflerle giriş yapan Kozlu Belediyespor, teknik ekip ve futbolcu kadrosunda yapılanmaya gitti. Takımın başına Turan Altıntaş getirilirken, yardımcı ekip kadrosu Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu’dan oluşturuldu. Güçlü bir teknik ekip kadrosu oluşturan Kozlu Belediyespor, transferde de nokta atışlar yaptı. Birbirinden tecrübeli isimleri renklere dahil eden yeşil-beyazlı ilçe takımı, mevcut 14 kişilik kadrosuyla sahaya indi. Kadro, ilerleyen günlerde yapılacak transferlerle 20’ye tamamlanacak.

Kozlu Belediyespor, lig başlangıç tarihi olan 16 Ekim’e kadar sıkı bir hazırlık süreci geçirecek. Uzun futbol arası nedeniyle oluşan fizik-kondisyon açığını sabah-akşam uygulanacak antrenman programlarıyla kapatacak olan yeşil-beyazlı takım, lige eksiksiz bir şekilde girecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi