ZONGULDAK Kömürspor’un geçen sezon yollarını ayırdığı stoper Kamil İçer ile forvet Tahir Babaoğlu, Ankara Demirspor’da sezona golle başladı. İki eski tanıdık, attıkları gollerle Başkent ekibine 3 puan getirdi.

2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Zonguldak Kömürspor forması giyen forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu ile stoper Kamil İçer, yeni sezonda 2. Lig Kırmızı grup ekibi Ankara Demirspor’un başarısı için ter döküyor. Biri defans, diğeri forvet iki tecrübe, Bodrumspor’la oynanan sezonun ilk maçında ilk 11’de sahaya çıktı.

RAKİP AĞLARI ARDI SIRA SALLADILAR

4 numaralı formasıyla sahne alan stoper Kamil, 16’ncı dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra Başkent ekibinin gol silahı olan Tahir, kazanılan penaltıda topu beyaz noktaya dikti ve etkili vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. Golcü oyuncu, 47’nci dakikada yine penaltıdan kendisinin 2, takımının 3’üncü golünü atarak galibiyette büyük rol oynadı.

Sezonu golle açan Kömürsporlu iki eski futbolcu, sergiledikleri performansla Başkentli futbolseverleri mest etti.

Ankara Demirspor, grupta Sivas Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare, Kırşehir Belediyesor, Tuzlaspor ve Uşakspor’la birlikte sezonu 3 puanla açan 6 takımdan biri oldu.

Geçen sezon devre arasında gittiği Ankara Demirspor'da ikinci sezonunu yaşayan Tahir, geride kalan sezonda Başkent'te yarım sezonda attığı 13 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Gollerine kaldığı yerden devam eden Tahir, gol krallığının favorisi olduğunu daha ilk maçta gösterdi.

Zonguldak Kömürspor'da 2 sezon oynayan ve attığı gollerle skora önemli katkılar sağlayan Kamil, bu başarılı performansını Ankara Demirspor'da da sürdürdü. 4 numara, Başkent'te ilk resmi maçında attığı golle isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi