Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’üncü eleme turu kurası çekildi. Zonguldak Kömürspor’un rakibi 3.Lig 2'nci grupta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği oldu. Karşılaşma, 3, 4 ya da 5 Kasım'da Devrek'te oynanacak.

KARŞILAŞMALAR 3-4-5 KASIM’DA

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’üncü eleme turunda 2’nci eleme turunu geçen 23 takım ile Süper Ligden Yeni Malatyaspor, Hes Kablo Kayserispor, MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fatih Karagümrük, TFF 1. Lig'den 18 takım, 2. Ligde 39 takım olmak üzere toplam 86 takım yer alıyor. 43 takımın seri başı olduğu bu turdaki maçlar, bir ve iki turda olduğu gibi tek maç eleme usulü oynanacak. Maçlar sonunda turu geçen 43 takım, bir üst tura yükselecek.

Zonguldak Kömürspor, seri başı olarak katıldığı kura çekiminde 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği’yle eşleşti.  İzmit ekibi, 2'nci grupta mücadele ediyor. 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgisi bulunan kupa rakibi puantajda 9'uncu sırada yer alıyor.

3,4 ya da 5 Kasım'da oynanacak karşılaşmaya Devrek İlçe Stadı ev sahipliği yapacak. Maçın kesin olarak hangi tarihte oynanacağı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyurulacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi