YENİ futbol sezonunda 4 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kilimli Belediyespor, transferde durmak bilmiyor. İç ve dış transferde şuana kadar 12 futbolcuyla anlaşma sağlayan sarı-siyahlılar, hafta sonunu da boş geçmedi, sol bek ve orta saha olmak üzere iki futbolcu transfer etti.

Yeni transferlerden biri çok tanıdık. 2015-2016 sezonunda Zonguldak Kömürspor’la 3. Lig şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki sol bek Ali Temur, geçen sezon formasını giydiği Devrek Belediyespor’dan ayrılır ayrılmaz Kilimli Belediyespor’la anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve Genel Menajer Coşkun Akdeniz’in antrenör Mustafa Göktaş’ın raporu üzerine teklif ilettiği Ali Temur, şartlarda anlaşma sağlanması üzerine Kilimli Belediyespor’a geçiş yaptı.

Kulüp transferi spor kamuoyuna duyururken, futbolcu sosyal hesabından yaptığı açıklamada, “2020-2021 futbol sezonu için Kilimli Belediyespor’la anlaşmış bulunmaktayım. Allah kazasız, belasız, başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi nasip etsin” şeklinde ifadelerde bulundu.

Tecrübeli sol bekin 1. Ligde 15, 2. Ligde 107, 3. Ligde 78, Türkiye Kupası’nda 15, U21 Ligi’nde 61, Bölgesel Amatör Ligde 7 maçlık deneyimi var.

Bir diğer transfer Mertcan Erkan ise, Tekirdağ 100. Yıl Spor’dan geldi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu da oldukça tecrübeli. Geçen sezonu Tekirdağ Süper Amatör Lig’de tamamlayan Mertcan, son 5 yılda Kumburgaz, Kapaklıspor, Marmara Ereğlisi Belediyespor, Karacaköy Belediyespor, Kamiloba, Galata, Celaliye takımlarında forma giydi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi