2. Ligde ilk sezona hazırlanan Kilimli Belediyespor, ilk maçını 10 Ekim’de evinde Gölcük İhsaniyespor’la oynayacak. Sarı-Siyahlı sultanlar, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

KADINLAR 2. Voleybol Ligi’nin yeni ekibi Kilimli Belediyespor, ilk kez mücadele edeceği lige sıkı şekilde hazırlanıyor. Sarı-Siyahlı sultanlar, ilk lig sınavını 10 Ekim'de evinde verecek.

Geçen yıl ki Bölgesel Lig şampiyonluğunun ardından 2. Ligdeki yerini alan Kilimli Belediyespor, 2020-2021 sezonunda Yusuf Yavuzarslan ile İbrahim Kayı yönetiminde başarı peşinde koşacak.

Voleybolun iki tecrübeli ismiyle güçlü bir teknik kadro oluşturan Kilimli Belediyespor, oyuncu kadrosunu lig düzeyinde kurdu. Voleybol Şube Sorumlusu Çetin Demir’in bizzat ilgilendiği transfer çalışmaları kapsamında dışarıdan profesyonel lig tecrübesi olan oyuncular getiren kulüp, aynı zamanda altyapıdan da gelecek vaadeden yetenekli sporcuları A takım kadrosuna dahil etti.

Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşturulan karma kadroyla lige girecek olan Kilimli Belediyespor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yavuzarslan’ın hazırladığı çalışma takvimine göre Kilimli İsmail Hakkı Güngör Spor Salonu’nda belirlenen gün ve saatlerde gerçekleştirilen çalışmalarda epey bir yol kat edildi.

10 Ekim’de başlayacak lige kadar çalışmalarına devam edecek takım, bu süreçte imkanlar oluştuğu takdirde hazırlık maçı yapıp maç performansını artırmayı planlıyor.

Öte yandan Kilimli Belediyespor, ilk kez boy göstereceği ligde 2’nci grupta Balıkesir’den Ayvalıkgücü Belediyespor, Bursa’dan İnegöl Voleybol, Nilüfer Belediyespor ve Nova Gençlikspor, Çanakkale’den Yeşilbayramiç, Eskişehir’den Anadolu Üniversitesi, Sivrihisar ve Tepebaşı Gençlikspor, Kocaeli’den Gölcük İhsaniyespor, Yalova’dan Esenköy Belediyespor’la yarış içinde olacak.

Zor bir grupta yer alan Kilimli Belediyespor, ilk maçını 10 Ekim’de İzmit temsilcisi Gölcük İhsaniyespor’la oynayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi