*** Zonguldak Kömürspor, Süper Lig ekibi Kayserispor’da oynayan genç futbolcular Ömer Memiş, Adem Doğan ve Furkan Polat’ı kadrosuna dahil etti. Kömürspor’a gelmesi beklenen stoper Mert Kula ise Keçiörengücü’yle anlaştı.

2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör konusunu Mustafa Dalcı ile çözüme kavuşturan lacivert-kırmızılı kulüp, hafta başından bu yana yoğunluk verdiği transferde, Kayserisporlu 3 genç futbolcuyu kadroya dahil etti. Kulüp, uzun zamandır gündemde tuttuğu 19 yaşındaki stoper Ömer Memiş, 19 yaşındaki stoper Adem Doğan ve 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Polat’ı kadrosuna kattı.

Ömer bu sezon profesyonelliğe geçiş yaparken, 3 sezondur profesyonel kadroda yer alan Furkan, Süper Ligde 4, Türkiye Kupası’nda 5 maçta 155 dakika süre aldı. Alt yapıdan A takıma yükselen Adem Doğan ise geçen sezon 52 Orduspor’da kiralık oynadı. Adem'in, U21 Ligi’nde 22, Türkiye Kupası’nda 3, 3. Ligde 7, Süper Ligde 2 maçı var. U18 Milli takım deneyimi de bulunan genç stoper, ay-yıldızlı formayla iki maç oynadı.

Yine Kayserispor’da oynayan ve Zonguldak Kömürspor’a gelmesi beklenen stoper Mert Kula’nın transferi olmadı. 25 yaşındaki futbolcu, Keçiörengücüspor’la anlaşmaya vardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi