*** İdmanda yaşadığı talihsizlik sonucu sol el tarak kemiğinde kırık oluşan kaleci Sinan, memleketi Eskişehir’de başarılı bir ameliyat geçirdi. 1 numara doktorlara teşekkür ederken, 6-7 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

ZONGULDAK Kömürspor’da Sinan Ören şoku sürüyor. İdman sırasında yaşadığı sakatlık üzerine sol el tarak kemiğinde kırık meydana gelen tecrübeli file bekçisi başarılı bir ameliyat geçirdi. Eskişehir’de Özel Anadolu Hastanesi’nde dün gerçekleşen ameliyat sonrası ayağa kalkan Sinan’ın tamamen iyileşme süreci 6-7 haftayı bulacak.

Ameliyatının ardından taburcu olan Kaptan, Zonguldak Kömürspor camiasına seslendi. Sosyal hesabından yaptığı açıklamada Sinan, “Maalesef 2 gün önce talihsiz bir sakatlık geçirdim. Sol el tarak kemiğimde kırık meydana geldi. Bu süreçte başarılı bir ameliyat oldum. Gönlüm buruk. Çok sevdiğim işimden ve takımımdan 6-7 hafta uzak kalacağım. Yüce rabbim beterinden korusun. Arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyor. Ayrıca beni evimdeymişim gibi hissettiren Anadolu Hastanesi’ne ve tüm doktorlarıma çek teşekkür ediyorum. Bu sakatlığı yaşamak da varmış. Eskisinden çok daha güçlü döneceğim” şeklinde ifadelerde bulundu.

Öte yandan, ciddi sakatlık nedeniyle tekrar sahalara dönmesi 1,5-2 ayı bulacak olan Sinan’ın yokluğunda Zonguldak Kömürspor zorunlu kaleci transferi yapacak. Arayışlarını sürdüren lacivert-kırmızılı transfer komitesi, Cuma gününe kadar söz konusu mevkide oluşan açığı kapatmak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi