2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor Sportif AŞ bünyesindeki Zonguldak Kömürspor Kulübü Derneği, olağan kongresini yaptı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen kongrede, mevcut başkan Süleyman Caner yeniden başkanlığa seçildi. Başkan dışında yönetimde Hacı Demir, Lütfi Aydın, Haluk Bayraktar, Tayfun Demir, Sabit Danış, Serhat Çakır, Deha Emral, İsmail Gülay, Muhammet Cuntay, Erim Berberoğlu, Levent Yaman, Murat Candaş, Mehmet Ar, Şaban Aydemir, Aşkın Demirci, Şükrü Öztürk, Hakan Kıransoy, Hakan Gülay, Engin Küçükarslan, Ahmet Küçük, Süleyman Bezir, Mehmet Abalı, Suat Velioğlu, Derya Akbıyık, Murat Koca ve Adil Dilaver olmak üzere 26 kişi yer aldı.

Yeni yönetim kurulu, Niğde Anadolu FK maçının ardından ilk toplantısını gerçekleştirip kendi arasında görev dağılımı yapacak.

Öte yandan yeni yönetimde yedek üyeleri, Seyfi Demir, Hasan Yücesan, Rüstem Kiret, Önder Kiret oluşturdu. Denetleme Kurulu’nda ise, Emrah Yaşar, Aydın Karakaya, Caner Demircan yer alıyor.

Başkanlıkta 7’nci yıla giren Süleyman Caner, yeni yönetimin camiaya hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Elimizi yine taşın altına koyduk. 4 Ekim’e kadar en az 3 transfer yapacağız. Yönetimdeki arkadaşlar ellerinden geleni yapacaklar. Amacımız onurlu bir lig mücadelesi vermek. Sayın valimize teşekkür ediyorum. Bizdeki yeri çok ayrı. Kömürspor’a sahip çıkılması noktasında sürekli istişare halindeyiz. Belediye Başkanımızın da elinden geleni yapacağına inanıyorum. Elele verirsek, iyi bir Zonguldak Kömürspor ortaya çıkacak. Teknik ekip ve futbolcular zorluğa ve yokluğa rağmen iyi bir duruş örneği sergiliyorlar” dedi.

Başkan, konuşmasının son bölümünde dün hayatını kaybeden Çaycumalı işadamı Zeki Yurtbay için taziye mesajında bulunarak, “Zeki abimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizdeki yeri ayrıydı. Yerli sanayici olarak Zonguldak Kömürspor’a çok destek verdi. Yıllarca forma reklamı konusunda bize sponsor oldu. Bizim gayretlerimizi görüyordu, 'destek vermemek olmaz' derdi. Hayatını kaybetmesi bizi çok üzdü. Mekanı cennet olsun inşallah” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi