2. Lig Kırmızı grupta 27 Kasım Pazar günü lider Bucaspor 1928’le oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Zonguldakspor’un antrenmanına minik öğrencilerden sürpriz ziyaret. 25 kişilik grup, hep bir ağızdan seslendikleri futbolcu ağabeylerinden galibiyet istedi.

Play-Off mücadelesi verdiği ligde haftaya 23 puanla 9’uncu sırada giren Zonguldakspor, 16’ncı hafta maçında sahasında lider Bucaspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Şenol Demir yönetiminde sürdüren kırmızı-lacivertli takıma, minik öğrencilerden çok büyük destek geldi.

Fener İlköğretim Okulu 2’nci sınıfında eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Kırmızı-Lacivertli takımın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Kız-erkek 25 kişiden oluşan öğrenci grubu, bir süre izledikleri antrenman sırasında futbolculara el sallayıp “Zonguldakspor” tezaharütlarında bulundu. Minik kalplerin sevgi gösterileri, teknik ekip ve futbolcuları çok mutlu etti.

Öğretmenleri tarafından takımın Bucaspor 1928’le oynayacağı maça hazırlanıldığının anlatılması üzerine tezahüratlarını artıran minik öğrenciler, bu anlarda mutluluk dolu anlar yaşadı. İlk kez konuk oldukları antrenmanda futbolcu abilerini görme fırsatı bulan minik öğrencilerin sevgi gösterileri, Zonguldakspor’un antrenmanına ayrı bir hava kattı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi