Zonguldak Kömürspor’un golcü futbolcusu Haluk Türkeri, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Elmas’ın gol ayağı, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ilk kez taraftarın huzuruna çıkacak.

Kırmızı-Lacivertliler’in geçen sezon devre arasında Adıyaman 1954’ten aldığı 35 yaşındaki golcü, kırmızı-lacivertli formayla yarım sezonluk serüvende başarılı bir performans ortaya koydu. Tamamı ilk onbir görev aldığı 17 maçta rakip fileleri 9 kez sallayan golcü, birbirinden değerli golleriyle kırmızı-lacivertli takıma 11 puan kazandırdı.

Yarım sezonluk performansıyla taraftarın kafasında önemli izler bırakan Haluk Türkeri, 2021-2022 sezonuyla birlikte bir yıl daha Elmas’ın başarısı için ter dökecek.

Geçen sezonun golcüsü, 2021-2022 sezonu öncesi hedef çıtasını yukarıya çıkardı. 38 hafta sürecek lig maratonunda kendisine 20 gol ve üzerinde bir hedef koyan Elmas’ın gol ayağı, bu yönüyle daha lig başlamadan kendisine güvenini ortaya koydu.

KARAELMAS KEMAL KÖKSAL HEYECANI

Geçen sezon iç saha maçlarının Devrek İlçe Stadı’nda üstelik seyircisiz oynanması nedeniyle gollerini boş tribünler önünde atan Haluk’un yeni sezonda en büyük moral-motivasyon kaynağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı ve seyirci olacak.

Stat atmosferirde kırmızı-Lacivertli taraftarın huzuruna ilk kez çıkacak olan golcü futbolcu, tribünlerin desteğiyle birlikte gol sayısını yukarıya taşıyacak. Golcü, haliyle 5 Eylül’de Akhisarspor’la oynanacak ilk maçı iple çekiyor. 12’nci adam taraftarın ekstra motivasyonuyla birlikte sezonu gol ya da gollerle açmak isteyen Zonguldak Kömürsporlu forvet, kendisini tamamıyla Akhisarspor maçına odaklamış durumda.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi