Bölgesel Amatör Ligde 2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ereğli Belediyespor’da yönetim, takımı skora taşıyacak golcü futbolcu üzerinde duruyor. Forvet mevkiindeki açığı “kaliteli ve skorer” bir isimle doldurmak isteyen eflatun-beyazlı yönetim, teknik direktör İsmail Aksu’yla yapılan istişarelerin ardından alternatifli bir golcü listesi hazırladı. Listenin başında Aksu’nun geçen sezon Belediye Boldavin Termalspor’dan öğrencisi olan Hakan Öztürk var.

Boldavin’de sezonu 11 golle tamamlayan Öztürk’ü kadrosunda görmek isteyen ve yönetime bu yönde rapor sunan Aksu’nun söz konusu mevki için B planı da mevcut. Eğer Hakan Öztürk’le şartlarda anlaşma sağlanamazsa, listede iki ve üçüncü sırada yer alan diğer önemli isimlere yönenilecek.

SEZON PERFORMANSI ÇOK İYİ

Bölgesel Amatör Ligde büyük bir deneyime sahip 29 yaşındaki Hakan Öztürk, geride kalan 2021-2022 sezonunda 3. Ligi Play-Off finalinde kaçıran Belediye Boldavin Termalspor’da forma giydi.

Boldavin’de 15’i ilk onbir 17 maçta bin 352 dakika performans sergileyen Hakan, 11 gole imza attı. Skorer bir kimliğe sahip olan gündemdeki forvet, şimdiden eflatun-beyazlı camiada büyük bir heyecan oluşturdu.

Hakan Öztürk, Belediye Boldavin öncesinde son 5 sezonda İstanbul Alemdağspor, Bulvarspor, Dudulluspor ve Kartal Bulvarspor deneyimleri yaşadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi