2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Sabit Danış, Beşiktaş Özkaynak Koordinasyon Sorumlusu Önder Karaveli’yi ziyaret etti. Karaveli’ye, Zonguldak Kömürspor forması hediye eden Danış, yeni sezona dair fikir-alışverişinde bulunurken, transfer konusunda destek talebinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor eski yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cuntay’ın İstanbul’da bizzat organize ettiği program kapsamında Başkan Sabit Danış, Beşiktaş Kulübü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Özkaynak Koordinasyon Sorumlusu Önder Karaveli’yle bir araya gelen Danış’a, Cuntay da eşlik etti.

HEDEFLERİNİ ANLATIP DESTEK İSTEDİ

Başkan Danış, hedef planlamasına dair bilgiler aktardığı Karaveli’den transfer konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi. Siyah-Beyazlı teknik adam, Danış’ın bu talebine samimi duygu ve davranışlarla karşılık verdi. Bunun üzerine teknik direktör Şenol Demir ile Önder Karaveli arasında telefonla bağlantı kuruldu.

Telefon görüşmesinde Demir’den mevki konusunda bilgi alan Karaveli, bu doğrultuda A takım kadrosunda yer alıp da tecrübe kazanması için 1 ve 2. Lige kiralık gönderilmesi düşünülen futbolculardan bir ya da ikisini, ihtiyaç duyulan mevkiye göre Zonguldak Kömürspor’a yönlendirilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi