Zonguldak’ın ev sahipliğini yaptığı U18 Türkiye Şampiyonası bugün A ve B grubunda iki maç oynandı. Fener sahasındaki maçlarda futbolseverler 8 gol gördü.

Şampiyonanın ilk maçında B grubunda Bolu Kıbrıscıkspor ile Düzce Pırpır Gençlikspor karşılaştı. 90 dakika, Bolu ekibinin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu maçın ardından A grubunda Başkent EDAŞ Spor ile Sakarya Akyazı Akınspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçı, Başkent temsilcisi 3-2 kazandı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir ile Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, maçlar öncesinde sahaya inerek takımlara başarı dileğinde bulundu. Maçlar, fair playe yakışır ve centilmence görüntülere sahne oldu..

Futbol şölenine 13 Mayıs Cuma (yarın) A grubunda Bartın Gençlerbirliği- Sakarya Akyazı Akınspor, B grubunda Ankara Gölbaşı Belediyespor-Düzce Pırpır Gençlik Spor maçlarıyla devam edilecek. Fener sahasındaki maçların başlama saati 14.00 ve 16.30. İlk günü galibiyetle geride bırakan takımlar, ikinci gün maç yapmadan BAY geçecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi