Ligde bu sezon şuana kadar 3’er sarı kart gören futbolcular, Gümüşhanespor maçında çok dikkatli davranmak zorunda. Söz konusu futbolcular sarı kart görecek olursa, 13 Aralık Pazar gün ki Sarıyer maçında cezalı duruma düşecek.

Zonguldak Kömürspor’da Gümüşhanespor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Takımın banko 5 futbolcusu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

14’üncü hafta sınavını düşme potasındaki Gümüşhanespor’a karşı verecek Kırmızı-Lacivertli ekipte, savunmada Hakan Çevik, Murat Türkkan, Ali Fırat, orta alanda Emre Kara, forvet oyuncusu Sinan Uzun 90 dakika mücadelesine 3’er sarı kartla çıkacak. Söz konusu futbolcular sarı kart görmeleri halinde statü gereği bir maç cezalı duruma düşecek ve haliyle 13 Aralık Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda Sarıyer’le oynanacak 15’inci hafta maçında forma giyemeyecek.

Kömürspor’da şuana kadar aynı sebepten ötürü sağ bek Ramazan Işık ile orta saha oyuncusu Aykut Emre cezalı duruma düşmüştü.

Önemli karşılaşma öncesi teknik sorumlu Barış Şeref, takımın yükünü çeken ve kart sınırında olan futbolculara pozisyon gereği görülecek kartlar dışındaki sarı kartların kabul edilebilir yanının olmayacağını belirterek uyarılarda bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi