Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge temsilcisi Ereğli Belediyespor, bu sezon evindeki ikinci maçı da Alaplı’da oynayacak. Eflatun-Beyazlı takım, normalde iç saha maçlarını Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynuyordu fakat zemin yenileme işleri nedeniyle henüz futbol oynamaya müsait olmayan stat, belli bir süre yine futbola kapalı olacak.

7’nci bölge, 1’inci grupta ilk 3 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgiyle geride bırakan Ereğli Belediyespor, 4’üncü hafta maçını kendisi gibi 4 puana sahip Bakırköyspor’la oynayacak. Karşılaşmaya, 21 Kasım Pazar günü Alaplı sahası ev sahipliği yapacak.

Ereğli ekibi, ikinci hafta Kilimli Belediyespor’la karşılaştığı ilk iç saha maçını da Alaplı sahasında oynamış, 90 dakikadan 3-0’lık net skorla galip ayrılmıştı. Erhan Koç ve öğrencileri, ilk galibiyet sevinci yaşadıkları Alaplı’da bir galibiyet daha almak istiyor.

4’er puanlı iki takımın karşı karşıya geleceği haftada, diğer maçlar Silivrispor-Beyköy Belediyespor, Çilimli Belediyespor-Beykozspor 1908, Maltepespor-Devrek Belediyespor arasında oynanacak. Karşılaşmaların tamamı 21 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

4’üncü hafta öncesi 1’inci grubun lideri Silivrispor. 7 puana sahip İstanbul ekibini, 6 puanla Çilimli Belediyespor, 4’er puanla Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Bakırköyspor takip ediyor. 2’şer puanı bulunan Maltepespor ile Beykozspor 1908 6 ve 7’nci sırayı paylaşırken, 1’er puanlı Beyköy Belediyespor ile Kilimli Belediyespor son iki sırayı oluşturuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi