Bölgesel Amatör Ligde 5’inci sezona hazırlanan Devrek Belediyespor, önümüzdeki sezonun çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp, dış transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Burhaniye Belediyespor’da forma giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu Selim Gödebil’in transferini bitirdi. Bölgesel Amatör Ligde iyi bir deneyime sahip Gödebil’in profesyonel lig geçmişi de var.

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren, bu doğrultuda iç transferi bitirerek dış transfere yoğunlaşan Kırmızı-Beyazlı kulüp, her iki kanatta oynama özelliğine sahip hücum özellikli orta saha oyuncusunu 2022-2023 sezonu kadrosuna dahil etti. Futbolcuyla şartlarda kesin olarak anlaşma sağlandı, iş artık sadece imzaya kaldı.

Devrek Belediyespor’un yeni transferi geride kalan 2021-2022 sezonunu Burhaniye Belediyespor’da tamamladı. Burhani’ye öncesi Ortaköyspor, Alibeyköy, Çengelköy, Çerkezköy 1911, Mudanyaspor, Gemlikspor ve Eyüpspor formaları giyen Selim, söz konusu takımlarla Bölgesel Amatör Ligde 50’ye yakın maçta görev aldı. Oynadığı takımlarda golleri ve asistleriyle kendini gösteren, Çengelköy ve Alibeyköy’de şampiyonluklar yaşayan Kırmızı-Beyazlı futbolcu, profesyonel lig kariyerinde ise 15 maçta 582 dakika süre aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi