Meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’la yeni bir sayfa açan Cafer Aydın, ekip arkadaşlarıyla birlikte işbaşı yaptı. Tecrübeli teknik adam, bir sezon boyunca kader birliği yapacağı yardımcı heyetiyle birlikte Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak istiyor.

Cafer hoca, Zonguldak Kömürspor’da Mustafa Sabri Odabaşı, Abdulkerim Koç, Emre Gürbüz ve Samet Eğribel’le beraber çalışacak. Odabaşı, Aydın’ın geçen sezon Elazığspor’dan yardımcısı. Birlikte iyi bir ikili oluşturan Aydın ile Odabaşı’na, Eğribel kaleci antrenörü, Gürbüz de atletik performans antrenörü olarak eşlik edecek. Ekibe yeni dahil olan Koç ise, geçen sezon ki takımda Barış Şeref’in yardımcı antrenörlüğünü üstlenmişti.

Bugün sabah yapılan ilk idmanla iş başı yapan Cafer Aydın ve ekibi, bir sezon boyunca kırmızı-lacivertli takımı başarıya taşımak için çaba gösterecek. Aydın, daha önce birlikte görev yaptığı antrenör ekibiyle birlikte başarılı bir Zonguldak serüveni geçireceğine inanıyor.

“Şehirle bütünleşen bir takım

ortaya iyi bir sinerji çıkaracaktır”

Cafer hoca Fener sahasındaki ilk idmanda ŞAFAK Spor’a yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin oynadığ futbolla keyif veren bir takım oluşturmak olduğunu belirtti.

İyi futbol oynayan, saha içinde futbolun gerektirdiklerini yerine getiren takımın kendiliğinden hedefe yürüyeceğini dile getiren kırmızı-lacivertli hoca, “Direkt hedefe yürüyen takım yerine zamanla hedefe koşan bir takım oluşturmak istiyoruz. Zonguldak futbol şehri. Burada futbolun bilen insanlar çok. Taraftar bilinçli. Futboldan anlayan ağırlıklı bir kesim var. Dolayısıyla insanlar maça geldiği zaman futbol oyununun hazzını, coşkusunu, heyecanını yaşasın istiyorum. Onlara iyi futbol oynayan, futbol keyfi yaşatan bir takım sunmak için çalışıyoruz. Şehirle bütünleşen bir Zonguldak Kömürspor, oluşacak sinerjiyle birlikte başarıya ulaşacaktır. Ekibimle birlikte Zonguldak’a bunları başarmaya geldim. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

HABER/ Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi