Zonguldak Kömürspor’un 2021-2022 futbol sezonu için anlaşmaya vardığı teknik direktör Cafer Aydın, ayağının tozuyla kırmızı-lacivertli taraftara seslendi. Aydın, Zonguldak Kömürspor’un ayrıcalıklı bir takım olduğunu, burada görev yapacağı için mutlu olduğunu ifade etti.

Kırmızı-Lacivertli renklerle meslek kariyerinde yeni bir serüvene başlayan 50 yaşındaki teknik adam, ŞAFAK Spor’a verdiği röportajında umut ve bir o kadar da iddialı konuştu.

Zonguldak Kömürspor’un başarıyı hak eden bir kulüp olduğunu, Zonguldak’a bunu başarmaya geldiğinin altını çizen Aydın, yönetimle koordineli çalışıp heyecan veren bir takım oluşturacaklarını kaydetti.

Yeni teknik adam, “Zonguldak Kömürspor benim nazarımda ayrıcalıklı bir takım. Yönetime, bu görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Lige renk katan, centilmenliği ön planda tutan, oyun anlamında heyecan veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Sezonu en iyi yerde tamamlamak hedefimiz olacak. Hedefimiz üst sıralar olacak. Yarışmacı bir takım kimliğinin yanı sıra herkesin takdir ettiği bir Zonguldak Kömürspor izlettireceğiz” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi