2. Lig Beyaz grupta hafta sonu 24 Erzincanspor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve futbolcular, antrenman öncesi hep birlikte Türk Bayrağı açarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Beyaz grupta rakip Kahramanmaraşspor’da covid 19 vakalarının görülmesi üzerine hafta arasını maç yapmadan geçiren Zonguldak Kömürspor, 31 Ekim Cumartesi günü sahasında lig ikincisi 24 Erzincanspor’la oynayacağı maça yoğunlaştı.

Zonguldak Kömürspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan çalışmada Cumhuriyet coşkusu yaşadı. Saat 16.30’da başlayan idmanda teknik heyet ve futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı açarak ülke genelinde yaşanan 97’nci yıl coşkusuna ortak oldular. Futbolculara teknik direktör Mustafa Dalcı ile yardımcı ekibi de eşlik etti.

Dalcı günün anlam ve önemine ilişkin olarak, “Cumhuriyetimizin 97’nci kuruluş yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi